hahahaahhahahaha jag döör snälla

SHONÅN SÄGER ATT VI SKREV SAMMA SAK KAN SVÄR APÅ GUD MIN MAMAM ÄRS TÖRSTA HORAN HON AHR BAJTAT MIN EXT HAHHAHAAH ASSÅS HERREGUD JAG SKREV FELSTAVAT LITE OCH DET VA DET PÅ HENNE OCKSÅ ALLTID COPY BITCH AHAHAHAH SKA LETA EFTER DIG WALLA OCH TEXTERNA FRÅN DET HON SKREV FÖRST E OLIKT MED DET HON KOPIERADE AV MIG SYND SÅ SYND DIN LILLA BITCH

HERREGUD

Anonym om DE HÄR PINSAMT!:
haha omg va sägeru att hon har bajtat din text för ser du inte tiden på din och på hennes blogg eller? hon skrev den förre dig!
SVAR: SNÄLLA HON AHR TAGIT DEN AV MIG OCH SÄG INTE ATT JAG LJUGER FÖR JAG HAR HHITTAT PÅ DNE JAG SKREV DEN MED MIN FUCKING MAMMA DITT CP . JAGS KREV DEN 01 HON SKREV DEN 03

right now

'
Ska sanrt dra mott stan och träffa en killkompis, sen ska jag på kvällen tagga t SKOGÅS och chilla med brudarna röka lite vp och så !

DE HÄR PINSAMT!

ATT TA MIN TEXT EHRREGUUUUDD SKAFFA LIV FÖRLÅT MEN DET DÄR VA LITE PINSAMT
herregguuuuuudd!!!!

Bebisar


min sooon <3


nattbloggisshc,

Hej alla idag vaknade jag upp med att ida har målat över hela mitt face, kul  -.- 
SEN så fixade vi oss och tagga mott stan , och mötta upp nicoel vi chillade och gick runt, sen åkte jag och ida till kista träffade massa, och efter det påväg hem mötta vi på Robin Åhlin,och AImen, vi tog sällskap till SKogås sen i skogås va vi med Josepgine,Memmo,och mommo efter det tagga vi hem , ska sova snart, imorgon ska vi träffa massa och röka vp osv, köpte en ny igår äntligen min andra blev baxad "CP ungar hihi" 
PÖSSSS

jag idag.

Känner att skriva av mig ..

Du föddes av en viss andledning, jo dina föräldrar ville få en till ängel på jorden du vart en av dom, 
jag har klagat på mitt liv det har ivsa också men glöm inte att ni e något riktigt specielt, 
allt du andas in allt du har gjort gör dig större.
jag vill igentilen inte visa mig svag för jag är starkare än vad ni tror, 
en mänsika med problem är starkae än allt i världen, ALLT.
få inte någon gå in i ditt hjärta och skära i det, låt inte någon leka med dina känslor, 
låt inte någon snacka om saker om dig, men en sak du ska låta dom är att låta dom vara,
för du vet att dom har fel du vet att du inte e så omogen så patetisk som alla andra.
nästan allt bärs av avendsjuka, och det är inte bara ni som bärs av det utan hela världen tillock med jag,
tillomed världens finaste kvinna, som har allt allt, 
älska folk för hur dom inte hur ni tror dom är . du föddes som dom du e som dom fast på olikt sätt, 
VIsa kan spela fotboll,visa kan sjunga,visa kan skriva visa kan prata men bara för det behlver inte du vara bra på nått för det är du verkligen redan, du är bra på att vra dig själv så länge som du är det. 
Jag älskar att vara mig själv älskar att skriva älskar att må bra men för att må bra måste man även må dåligt, för det dåliga blir oftar till något bra som du verkligen mår bra av,
och  folk som skämms för att gråta är som att skämmas över sin familj, gråta är det finaste som finns gråta är det bästa du kan göra, både för dig jsälv och alla problem soom blir till tårar. 
Jag är inte bra på skriva men jag försöker , det är det som är skaen, 
jag har drömar jag har planer men blir dom alltid uppfylelse ? 
nej för att en dröm och för att en plan ska bli uppfylselse måste du hålla huvuvd högt leta efter allt som når dig fram dig ditt och verkligen försöka ! du behöver inte dom där märkes kläderna för att alla andra har det du behlöver bara dig själv, folk e inte rika för dom har dom dyraste mobilerna,datorerna,kläderna sminket, för pengar är inte rikhet ? pengar är något en har kämpat för att få presic som dina föräldrar pengar är kärlek för dom ggår upp på morgonen tjänar och ger, presic som du kommer göra en dag om du verkligen kämpar och håller huvudet högt som jag nyss skrev.

Skriven av Leonie Palmqvist.

DÅLIGA BILDER.


chillar ska snart börja fixa mig!

älskaaaarr min dataaaa , min habibi men min iphone  ju sönder håller på dö allt blir kraschaaat :(
min 4s bebis saknar henne. men min data hjälper mig hahaha, vaknade 10 fick datan sen högtalare min lilla syster också fick en egen data. sen kom jossan vi chilla lite hon hämta sina grejer och så!
ska surfa lite mer nu och duscha snart puss så länge!

julklappen på morggoooonneeeen!!!


miiiiiiin älsssklliing + högtalara min lilla syster fick också en sån här data och högtalare !

Du är som ett mjölk paket går ut efter ett datum, och då äre dags att köpa ny och börja om...Frida sover här !

eeyyoooo gaaaangstaaaa
wihoo har jätte ont i huvuvdet så ajg e itne så rolig, men frida e rolig ahaaha driver- .-
VI SKA DISKA OCH STÄDA MITT FULA RUM MOHAHHAAHAHAHAHAHAA A
fuck er wihoooowwhwowowhowjow ! mkmv,fbd

Va dig själv för Man kan inte vara som alla andra, andras personligheter är redan upptagna .Dag 3: En viktig person i ditt liv.

....

dagens video hahaha

döööörrr ahahhaahhahaha

killen alla vill ha

Tumblr_lvn8ck3sn01r5rgkso1_500_large
Tumblr_lvn88vjjxk1r5rgkso1_500_largeTumblr_lvn8t8ljip1r5rgkso1_500_large
Tumblr_lvmif4bmvv1r5rgkso1_500_large
Tumblr_lvmimwfwh61r5rgkso1_500_large
Tumblr_lvn9jalsun1r5rgkso1_500_large
Tumblr_lvxvl1wkga1r5rgkso1_500_large
404293_311849715516576_224388840929331_1090221_117172014_n_large


alla är fina på sina sätt

208252_10150146814411603_351508846602_7209972_6659802_n_large_large

problem...

Hej jag och en kille började snacka mycket och så och vi snackade i lur mycket och sånt. Sen började jag få känslor för honom.. och han sa att han fick för mig och han sa att han kanske ville haffa mig osv.. sen ibland fick han ba värsta svängningen och blev skittaskig och sa elaka saker (han har adhd) sen så efter någon dag sa han förlåt jag hade bråkat med min mamma och var sur förlåt att jag tog ut det över dej osv men sen till slut en dag så sa han att han gilla min kompis och jag messa den här kompisen dårå och då sa hon att han hade skickat ett mess till henne där han sa att han skulle driva med mig, men han sa aldrig det till mig sen så han låtsades hela tiden utan att säga till mig. Sen frågade en annan tjejkompis hur jag mådde (hon känner honom) och jag sa att jag inte mådde så bra och hon undra vf så jag berätta, då snacka hon med honom och bad honom sluta playa runt med folk för tjejer blir ledsna. hon sa inget om mig men han fick reda på att det var jag som hade sagt så han fick damp på mig och nu har vi typ brytit kontakten för han inte vill ha något med mig att göra längre för han tycker jag har "fuckat" för honom.. tänker på honom hela tiden och jag gillar honom verkligen fortfarande..vet verkligen inte vad jag ska göra.

SVAR:jag vet hur du känner dig .Har också kännt så där men gumman tänk dig alla tjejer vill ha sin dröm kille , alla villl må bra med den man älskar lite svårt då ifall man verkligen inte mår bra men ändå verkligen älskar en, killar e så det är ingen fel på det säger inte det för vi tjejer är likadana ingen skillnad mellan tjejer och killar det är bara lite bullshiet som alla skriver på sina facebookar. jag tkr du ska tänka verkligne och om han gjorde så där ska du låta han leka runt med någon annan för tjejen sån kille vill ingen ha ,du kanske gillar han du vet det pirrar du kanske vill se han och när du väll ser han önskar du att han va din,men börja tänk ochkså att ifall han verkligen gillade dig skulle han aldrig gjort så. förösk glömma han låtsas som inget har hänt visa dig inte svag för han , du har två val antinge går du till hanger han en chans till om du verkligen litar på han för det tycker jag om du känner för det men annars bara  gå vidare hitta den rätta killen som gör dig glad och behandlar dig som en prinsessa puss!hjääälp! hur kan jag få en kille jag gillar mkt att gilla mig??? han gillar mig lite det vet jag men han värkar ta det lite lungt kan du hjälpa mig med tipps så han gillar mig mer??? LOVE YOUR BLOGG! <3 :) 

SVAR: hej tjejen, roligt att du är kär vet du det bästa man akn göra för att få en kille gilla en ?
va sig själv skriv innan du ska sova att du saknar han varje gång du vaknar men inte för mycket abra nu i början för då kan det bli tjatigt. va omtänksam fråga hur han mår skratta ha kul älska han ! puss!


Hej, jag har ett haff o vi har hållit på i en månad, men när vi messar svarar han segt, o frågar bara efter sex. Jag vill va tsm med hmn, o ha sex men jag vill ju bli tsm först , så hur ska jag säga att jag vill bli tsm???
SVAR: älskar du han ? eller är du bara ute efter sex? en kille ska vänta så länge du känner dig säker och en kille som bara pratar om sex förölåt om jag säger det men han är verkligen inget att ha för om han sitter och tjatar sen när han ahr fått det vad kan händå då ? visst vissa älskar en mer då men andra sticker, du gör dig egna val det som känns bäst älskar du han vill du att han ska röra dig inuti gör det då men efter det hoppas jag du inte ångrar dig tänk över saken och om du vill bli tsm med han för andra skäl att du älskar han lalala bli det då men vänta lite med sexet och se ifall han kan leva utan det ett tag sen går det väll att försöka med "DET" :)


W221294684_large

Dag 2: En bild på den personen som vet mest om dig.

Ida vet hela mitt liv hur jag har haft det, men josephine vet allt annat pojkvän allt vet inte vem av dom men jag och josephine är nog mer med varandra men ida vet nog mer ändå går ej att förklara. i love u ! ♥

Äter huhi

Med Frida vi lagisch nudlisch :)


Sköna säng

Godnatt mina fina läsare!


godnatt bloggen ♥

♥-Duscha
♥- Lägga mig i mitt mysiga rum
♥-äta godis&spela temple run
♥- snacka i lur !
♥-sova

älskar dig josephine merän allt 

hihi

"KÄRLEKSPROBLEM "
gjorde en ny katerogi för jag känner att jag skrive rmassor om kärleks problem och så så här har ni det hoppas ni gillar det!


SVAR PÅ KÄRLEK


jag har en fråga tilll dig tillochbörjamed jag älskar din blogg, är tacksam för ditt svar : om en kille som man gillar messar en hela tiden och typ snackar om ens ex typ frågaar vilka har du vart tlsm med och typ vill träffa dig nu osv vad betyder de då :
SVAR: Hej gumman Jag fattar inte presic men det betyder nog att han vill chansa på dig, han kanske gillar dig.
om han pratar om sitt ex med dig ? är han inget att ha. för så gör man inte . men börja träffa han se hur det är och därefter har du nog svaret själv LYCKA TILL ! :)GAMMAL MEN TUNG.


Dag 1: Din facebook profilbild med flest "likes".


Tagen av Josephinebroden.se

Dag 1: Din facebook profilbild med flest "likes".
Dag 2: En bild på den personen som vet mest om dig.
Dag 3: En viktig person i ditt liv.
Dag 4: En bild som visar hur du mådde förut.
Dag 5: Dagens outfit.
Dag 6: En låt som betyder mycket.
Dag 7: Åtta bekännelser om dig.
Dag 8: Bild på en tid du saknar.
Dag 9: En gammal och ny bild på dig.
Dag 10: En bild från din förra sommar.
Dag 11: Bakgrund på mobilen.
Dag 12: En puss eller kram bild på dig och någon.
Dag 13: Några/något favorit citat.

Hur Josephine är?

hur är josephine  ?
är det kul att vara med henne ?
SVAR: josephine e snäll,rolig,envis,cp störd,hon har största dampen och jag driver inte hon har typ damp ,lite sm damutbrott ibland hihi, hennes skämt e skit tråkiga-.-
hon älskar sin mobil typ merän allt ahhaah, hon suger på temple run ,
När man är med henne knr man sig levande hon e så skön och ajg älskar henne merän allt vet inte hur jag ska vara när vi är med varandra gör vi alltid typ konstiga saker hahhahaa.

Outfit


men omg.....

nonym om RUBRIK BRIST:
LÖSHÅR , BOKSTAVLIGEN!
nonym om RUBRIK BRIST:
LÖSHÅR , BOKSTAVLIGEN!
svar: nej aldrig jag har aldrig andvänt löshår kmr aldrig göra fett äckligt....
RUBRIK BRIST


HAHAHHAHAHAH

DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRRR VA UTE NYSS SÅ FUCKING KUL ÄLSKAR DIG JOSEPHINE DU ÄR NÄSTAN DEN ÄNDA JAG BEHÖVER I LOVE U 
GAMMAL BILD

MISS


BULLSHIT

Din lilla hora, vänta asså du e skiiit äcklig. Du vart slagen av Hanaw från Farsta och hennes polare. Du ska bli ännu mer slagen från röda linjen, du snackar om min mamma osv... Aboo vänta bara kommer möblera om ditt ansikte!

svar: vem e hanaw och nej jag har aldrig blivit slagen av någon från farsta:p

Min skapare ♥

Minns när du sa att du ville ha den här låten som begravnings låt.
när jag alltid grät, du är bäst,men snälla låt oss börja om på nytt vill att du ska måbra,
vill bara att allt ska vara bra, älskar dig över allt annat och du skapade mig jag va ditt första barn .
dör du lever jag för dig, allt skrik och damputbrott är bara stark kärlek, försöker vara snäll och göra allt men det blir bara alltid fel ,älskar dig överhela mitt hjärta mi madre,♥

PAPPA

VÄRLDENS BÄSTA PAPPA

grattis älskling !

Hej älskling just nu är du typ med mig, och chillar,
vill att dus ka veta att jag älskar dig som du är , varje dag,timme minut allt,
vi har delat snart 11 månader tsm , upp och ner, min kärlek till dig är som i ett fängelse svårt att ta sig ur,
vi har haft det jobbigt på senaste tiden men vi har fixat det hoppas jag, du vet hur mycket jag älskar dig nästan,
för ingen förstår min kärlek för dig efter allt du gjort mott mig har folk sakt nej ta inte han, men när man älskar någon så mycket som du får du  göra fel du får göra rätt allt ser jag bara som kärlek.
finaste pojkvännen alla stunder vi delat , när du satt i min garderob och hela gick sönder hahaahhahahahahahahahahah, när vi alltid bet varandra i läpparna så vi typ börja gråta ahahahah,
allting vi delar finns kvar du är i mitt huvud 24 timmar om dygnet, du är bara min ,
älskar dig över allt annat merän alla exaxt alla har världens bästa födelsedag för det är du värld, amor <3

Mitt lockiga hår.

Mitt hår e så jobbigt mina lockar blir allt större och större, 
jag har inte "lockar" mitt hår är vågigt och det som är så fult och störande är att det börjar typ vid naken,
så om min hår e torkat ser jag ut som en luffare typ , skit tråkigt. och fult. önskar jag har jätte mycket lockar som min lillasyster.

fresh

Kom nyss ut ur duschen rakat mig, knr mig helt fräsch, tvättat håret allting,
Imorgon eller någon dag i veckan ska jag ha en bloppis, men förvänta er inte mycket ,
det är bara kläder jag ej andvänder längre.

jahap

älskar er finaste kusinerna,

Vackrast i världen

Världens vackraste kusin,Saga Linn Nydahl Palmqvist, älskar dig så mycket ,
du har lärt mig så mycket, finns inge finare än du Te amo prima, ♥

Tog semester från kärleken men misslyckades.


NI ÄR SÅ AVENDSJUKA FÖR JAG HAR DET BRA OCH NI AHR DET SÅÅÅ DÅLIGT :)

Anonym om Vill bara äta upp diiig:
hahha gumman lilla...
fräknar? hett? HAHAHAH, den gjorde min dag ahahhaha!
Du är långt ifrån fin? Långt ifrån rik? Bara för du har en hund som e fin, ''dyrt smink'' betyder nt att de e rik? 100 prolle du baxar, alla säger att din mamma & pappa nt alls har ett jobb, så det blir tydligen inte att du e rik, ja menar inget illa, men asso de kanske har ett jobb, men nt tjänar så bra? men du e nt rik för de, ja har hört mycket rykten om dig runt skogås, dig , vänner, familj, så gumman, gå nt runt o skryt att du e rik, ja knullar, det skönt , jag e 15, ja e rik för ja har smink, ja e fin för har fräknar, tro mig nu, men ngn gång du blir vuxen, kommer du tänka över allt detta & inse hur mycket du gjort fel i ditt liv, hur mycket du skulle ångra, så ja säger bara, gör nt så mycket när du är så ung... jaja, puss :*
Anonym om Vill bara äta upp diiig:
hahha gumman lilla...
fräknar? hett? HAHAHAH, den gjorde min dag ahahhaha!
Du är långt ifrån fin? Långt ifrån rik? Bara för du har en hund som e fin, ''dyrt smink'' betyder nt att de e rik? 100 prolle du baxar, alla säger att din mamma & pappa nt alls har ett jobb, så det blir tydligen inte att du e rik, ja menar inget illa, men asso de kanske har ett jobb, men nt tjänar så bra? men du e nt rik för de, ja har hört mycket rykten om dig runt skogås, dig , vänner, familj, så gumman, gå nt runt o skryt att du e rik, ja knullar, det skönt , jag e 15, ja e rik för ja har smink, ja e fin för har fräknar, tro mig nu, men ngn gång du blir vuxen, kommer du tänka över allt detta & inse hur mycket du gjort fel i ditt liv, hur mycket du skulle ångra, så ja säger bara, gör nt så mycket när du är så ung... jaja, puss :*

SVAR: PÅGUD DU VISAR ATT DU E EN RIKTIG SNORUNGESOM E AVENDSJUK VET DU NÅGOT OM MIG ? OCH GUMMAN LILLA LÅT MIG INTE BÖRJA.  SNÄLLA LÅT MIG INTE BÖRJA . ÄR DET FEL ATT FUCKING HAR FRÄKNAR ? OCH VRF SKA JAG ÅNGR AMIG FÖR DET NÄR JAG BLIR STOR HAHAAHAH OCH GUMMAN HAHAHAHAHAH DU VET INGETING OM VAD MIN PAPPA TJÄNAR ;) LÅT MIG INTE SÄGA DEN SUMMAN FULING, OKEJ DU VET INGETING HAR AJG SAKT ATT JAG E RIK NÄ DET ÄR DU SOM PÅSTÅR DET EFTERSOM DU E MIN STALKER HIHI :) SÄG VEMD U ÄR SEN KAN VI SNACKA. ;)EN SAK KAN AJG SÄGA MIN PAPPA KÄNNAR MERÄN DIN SLÄKT OCH HELA DIN FAMILJ ÄCKEL

DÄR ÄR BÄST PAPPA <3

Varje gång du visar din avundsjuka så växer jag, för då vet jag att jag har något som du saknar.


Vill bara äta upp diiig

Älskling min nakita <3


Te amo primas♥


Hej avendsjuk ?

hahaha choook ful brud ! ena dagen du säger ska sluta sminka mig, en sekund efter du bombar med brunkräm o allt.. hahahaha choook ful due asso .. jävla ginger , du sminkar dig säkert för att nt visa dina fräknar, gumman lilla.. du blir endås nt fiin.. hahahha
SVAr: Hej avendsjuka kvinna,kille! :) hahahaha för eet förstå jag e glad att jag har fräknar :) ? 
det e skit fint jag älskar fräknar för det andra jag sminkar mig typ aldrig för det tredje det VAR MIN KUSIN SOM VILLE SMINKA MIG MED HENNES "DYRA SMINK" hon tvingade mig hahaha, och du gumman jag får gå hur jag vill bara för jag sa att mjag andvänder inte smink betyder et att det ska va såhela livet asså folk nu förtiden är sjuka i huvudet , :)
image description

Nevine natischa,foffo, massa mer

Idag har jag vart med massa foffo , hischan ,abdi , natischa ,natasha,shiva , Ebba några hända lite saker och så hahahahahag snackade nyss i lur e
Med älsklingen så mår bättre nu ska ska sova typ nu :) bilde från idag på mig hihi


JOSEPHINE BEBITA

CHILLING HOOOOSSS MIIIIG BITCHES.

Försök inte hålla något hemligt för ,Gud ser allt.


Bara gud vet hur mycket jag älskar dig


Igår,

igår va det chill träffade alex på kvällen han kom t mig jag åt och såh vi snackade om allt,
iafall idag ska jag på clubplay, får se sen hur det blir !
BILDER FRÅN IGÅR
MIN ÄLSKLING
alex <3
ahahahaa

forsätt kalla mig hora,jag får betalt ni är gratis,


älskar att vara hora hihi ! :)

dummaste svaret jag fått på läääääänge. man blir ju ihop med nån om man verkligen älskar nån din pajas, o då betyder de att du har knullat alla dina pojkvänner. KLART SLUT. O NU VILL JAG HA ETT SMART SVAR! ORRE

SVAR: hej jag heter leonie jag är en hora jag har haft sex med alla mina pojkvänner fast jag är 13 år.
jag har sex med dom jag älskar men jag har ahft sex med 100000000000 killar och man måste såklart va tsm med diom hihi ,


Kom nyss hem

Varit med mina bröööder idag, Nevine och Romina, vi har chillat träffade Sayeh idag och abdi massor ! 
Snart ska jag göra det ni inte visste om mig hihi :) <3

Problemet.


shooollohoophej

Kom nyss hem har vart med dampungarna Jospehine och Ida idag.
Nu kom alex, han e med min syster typ haha tönt aja hejdå

Älskar dig mami


hahahaha vi driver.

hahahahahah dör jag josephine dansar ida kossan filmar.
HAHAHAHAH SER NI I DEN HÄR VIDEON JAG SCHEKAR SOM EN KYCKLING MED HÄNDERNA KNAS.
DRIVER NÄR VI SCHEKARRR.

Gossip girl

Love <3


Godmorgon

Idag ska jag flytta kossan ska hjälpa till men ska väcka la familla nu :)


CP FRÅGA.

"har du haft sex med alla du har vart i hop med" 
SVAR: NEJ VERKLIGEN INTE COOK SKARRIGT, MAN HAR SEX MED DEN MAN ÄLSKAR, OCH DEN MAN LITAR PÅ .
FINNS BARA EN JAG LITAR PÅ OCH ÄLSKAR SÅ NOPP 

seni cok seviyorum Yunus ♥

Swwaag saknar dig världens finaste kusin 

‎'Cause I'm addicted to your touch ♥


Hos Josephine vi e sjuka

Håller på dö pallar iter mer kolla hur jag ser ut


RSS 2.0